Caravan accessoires: DAP 500 Dual Action Polijst & Poetsmachine

Eindelijk. Een betaalbare Dual Action Polijstmachine: De DAP500! De DAP500 werkt net als handmatig polijsten of waxen, alleen met een veel hogere snelheid en een hogere intensiteit!

Deze machine aangeschaft maar nooit gebruikt! bij een bod van 75,00 is hij gelijk verkocht

Hoe werkt het?
Hij maakt een excentrische beweging waarbij de polijstpad ook vrij roteert om zijn eigen as. De DAP500 maakt per minuut vele excentrische bewegingen, die je kunt vergelijken met ronddraaiende handbewegingen. Het speciaal ontwikkelde contragewicht zorgt ervoor dat de machine minder trilt.
Bij polijstmachines die alleen roteren (rotary's), is er altijd kans op hologrammen, machinesporen, brandplekken en andere lakschade. Doordat de DAP500 ook excentrisch beweegt, is die kans nu minimaal. Dat maakt de DAP500 geschikt voor elke gebruiker. Van enthousiaste detailer tot iemand zonder enige ervaring! Bij de DAP500 krijg je een uitgebreide, Nederlandse handleiding.
De DAP500 laat de concurrentie ver achter zich. Niet alleen dankzij zijn excentrische uitslag, maar ook door zijn vermogen van maar liefst 500 watt. Altijd voldoende polijstkracht dus. Bovendien kun je met de DAP500 makkelijk wisselen van steunplaat of type polijstpad.

Kortom:
In tegenstelling tot normale excenter (schuur)machines, is de DAP500 écht ontwikkeld als een absoluut veilige, professionele polijstmachine voor je auto, caravan, camper of boot!
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan accessoires