Caravan accessoires: Zelf uw eigen gasfles vullen... Lpg vulnippel 06 25 043 042.

Aangeboden: Zelf uw eigen gasfles vullen... Lpg vulnippel 06 25 043 042. Prijs: € 25,00

LPG vulnippel (gasnippel of LPG nippel) voor het zelf vullen van uw eigen gasflessen, in zowel BINNEN- als BUITENLAND!

Alleen deze vulnippel is zonder gereedschap te gebruiken en is uit één stuk vervaardigd om losdraaien en/of
lekkage langs extra schroefdraad verbindingen te voorkomen.

Let op! Laat u niet afschrikken door allerlij verhalen van verkopers van veel duurdere gasflessen met daarop al een gasvulnippel met verhalen dat de wand dikte van de fles dikker moet zijn voor LPG. Dit is de grootste onzin en ik leg u graag uit waarom! (buiten dat zij liever hun flessen verkopen natuurlijk, en zo ken ik er ook nog wel een paar, een fles is bijvoorbeeld al niet echt licht en als deze dubbel zo dik is weegt hij ook het dubbele, leuk bij het in en uit tillen..)

(onder aan deze tekst vindt u hoe u eenvoudig kunt bestellen, maar wij adviseren onderstaande tekst even aandachtig te lezen)

Lpg bestaat uit propaan en butaan en de fles is hier normaal ook mee gevuld, de combinatie geeft geen enkele nadelige gevolgen! (dus ook niet voor de wand dikte van de fles!)

Bij bestelling krijgt u uitgebreide en eenvoudige informatie over hoe veilig te vullen en waarop te letten (bijv. over het gebruik bij lagere temperaturen dan 5 graden celcius en het mogelijk overblijven van kleine beetjes butaan in uw fles bij temperaturen alleen beneden deze 5 graden Celcius en hoe toch altijd eenvoudig beneden de 80% vulling te blijven door een eenvoudige meegeleverde 80% vultabel).

Tevens is onze nippel volledig van roestvaststaal en uit één stuk gemaakt om losdraaien en lekkage langs schroefdraad te voorkomen en is de nippel zonder gereedschap te gebruiken. Kortom een produkt voor het leven waar u heel snel en eenvoudig veel geld mee bespaart!.

Gasflessen vullen was altijd al wel toegestaan voor bijvoorbeeld het gebruik op een heftruck, en sinds 1 januari 2010 is de regelgeving hierom trend versoepeld. De wet geeft nu aan dat het niet alleen voor tractie doeleinden mag (bijv. heftruck) maar voor alle doeleinden. Een link naar deze nieuwe regelgeving krijgt u desgewenst toe gemaild. Dan kunt u zelf oordelen!

Het vullen kan, met een klein beetje gezond verstand, absoluut veilig!.

Tevens krijgt u bij bestelling een eenvoudige tabel met daarin de liters bij de behorende kilogrammen welke vermeldt staan op uw gasfles achter PROPAAN, om zo beneden uw 80% vulling te blijven.

Onze TIP: Schrijf het betreffende aantal liters met viltstift op uw fles! Dan weet u het ook nog in een volgend seizoen!

Alleen gasflessen geschikt voor propaan of voor propaan én butaan gas, zijn geschikt om te vullen met LPG!
Staat er op de fles dat deze niet geschikt is voor propaan dan mag deze niet met LPG gevuld worden.

Ook de lichtgewicht flessen zijn geschikt om te vullen met LPG, dit is eigenlijk de meest veilige en extra geschikte fles omdat deze ook optisch te controleren is op niveau, dit natuurlijk buiten de vele andere voordelen van lichtgewicht flessen.

De kleine gasflesjes ZONDER KRAAN van het merk Campinggaz zijn niet te vullen met deze LPG vulnippel, deze flesjes zijn zeer moeilijk veilig te vullen (ook NIET toegestaan met een verloopkraan!) en wij raden dit ook ten strengste af!

Aanpassingen, om over te gaan op LPG zijn niet nodig, alles wat goed functioneert op propaan gas of butagas functioneert ook goed op LPG, het maakt dus niet uit of het een kachel, heater, terrasheater, barbeque, teer- of onkruidbrander, gasfornuis of propaangeiser, propaankachel o.i.d. is...

Alleen onze vulnippels (model 1 én 2) zijn voorzien van een extra schroefdraad waardoor ze zowel in Nederland als ook in het buitenland te gebruiken zijn. In deze schroefdraad passen buitenlandse verloopnippels (buitenlandse vuladapters zoals deze ook gebruikt worden voor LPG auto's zoals afgebeeld op foto 3) welke bij ons (als set van 2) voor alle LPG voerende landen verkrijgbaar is voor 19,95.

Eenvoudige uitleg en info. over hoeveel en hoe veilig te vullen en evt. over het bijvullen (ook de 80% vulling) en aanverwante vragen krijgt u desgewenst 7 dagen per week tussen 10:00 en 22:00 op 06 25 043 042.
Wij staan u GRAAG te woord. (houdt indien mogelijk de gegevens die op de fles staan en pen en papier bij de hand) Gelieve hieromtrend geen vragen per mail, om onduidelijkheden te voorkomen!
Ook ontvangt u bij bestelling handige tips en advies over het zelf vullen van gasflessen.

BESTELLEN IS EENVOUDIG:

U HOEFT ALLEEN MAAR UW NAAM, VOLLEDIGE ADRES EN GEWENSTE MODEL GASVULNIPPEL NAAR ONS TE MAILEN (en evt. aantal)
Besteld u ook de buitenland verloopnippels, vermeld dan ook "plus VS".
Verzending normaal binnen 2 a 3 werkdagen naar binnen- en buitenland, echter door vakantie kan dit 5 werkdagen zijn.

Met vriendelijke groet,

Mark
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan accessoires