Caravan accessoires: Enduro EM303 mover compleet +accu+montage AKTIE

Aangeboden: Enduro EM303 mover compleet +accu+montage AKTIE Prijs: € 1.249,00


Brummer Caravan Accessoires viert de opening van de nieuwe lokatie met spectaculaire aanbiedingen.
Zoals de Enduro EM 303 Mover met accuset en montage voor slechts €1249,- all-in compleet zonder verborgen extra kosten
deze aanbieding bestaat uit:
De Enduro EM 303
100 Ah onderhouds vrije accu
accu bak
snel klemmen
LBC 412 10Ah druppellader
veiligheids schakelaar
wand contactdoos
stopcontact tbv lader
alle bedrading weggewerkt in water- en slag-vaste behuizing
vakkundige montage in onze werkplaats in Den Dolder
3 jaar fabrieks garantie

Het instap-model van Enduro de voordeligste op de markt en toch een zeer Betrouwbare caravanmover met de beste prijs-kwaliteitverhouding Gemakkelijk manoeuvreren, zelfs op lastige ondergrond Gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor veilig manoeuvreren Door gebruik van softstart en softstop technologie kunt u nog nauwkeuriger schokvrij manoeuvreren Lichtgewicht aluminium aandrijfrollen voor langdurig gebruik en uitstekende grip op de banden Standaard geleverd inclusief duo-inschakelset, d.w.z. u kunt de rollen tegelijkertijd vanaf één zijde op de band draaien De standaard installatie-uitrusting bevat alle onderdelen voor de montage Gemak in gebruik Na een lange reis komt u eindelijk aan op de camping. Plaatsje gevonden en nu genieten. Toch moet u zich nog even inspannen om de caravan op z'n plaats te zetten. Dit kan soms een lastige klus zijn. Tussen de paaltjes door, achter de boom of soms zelfs iets omhoog het grasveld op.Met een enduro caravanmover kunt u al meteen beginnen met genieten. Gewoon even de rollen op de banden zetten en met de afstandsbediening de caravan op z'n plaats rijden!U plaatst beide aandrijfrollen eenvoudig door middel van de slinger tegelijk op de banden. Gemak met aankoppelen Het heeft heel wat mensen al een deuk in de bumper gekost.Met een enduro caravanmover kunt u tot op de centimeter uw caravan manoeuvreren. Ideaal om uw caravankoppeling tot vlak boven de trekhaak te rijden en met gemak aan te koppelen.De enduro caravanmover is voorzien van softstart en softstop techniek waardoor u nog nauwkeuriger schokvrij uw caravan kunt manoeuvreren. Gemak in kracht De enduro caravanmover is zeer krachtig. De combinatie van twee zeer sterke 12 V motoren en lichtgewicht aluminium rollen zorgen ervoor dat uw caravan gemakkelijk verplaatst kan worden. Nat gras, drassige ondergrond, zand of modder is geen probleem voor de enduro caravanmover.
Zelfs bij hellingen tot 20% (gemeten bij 1450 kg) brengt de enduro caravanmover uw caravan netjes op z'n plaats.

Toepassingsgebied
De enduro caravanmover is geschikt voor enkel-assige caravans.
Voor chassis met een L-vormig en U-vormig profiel.
Voor chassis met een dikte van 2,8 t/m 3,5 mm
Diverse adaptersets beschikbaar voor optimale montage

Specificaties Type enduro EM303 Gebruikersspanning 12 Volt DC Gemiddeld stroomverbruik 20 Ampère Maximaal stroomverbruik 100 Ampère Snelheid Ca. 13 cm per Seconde Gewicht Ca. 37 kg (excl. accu) Toegelaten totaalgewicht 1800Kg Toegelaten totaalgewicht bij 20% helling 1450Kg Minimum breedte (caravan/aanhanger) 1800mm Maximale breedte (caravan/aanhanger) 2400mm Maximale bandenbreedte 205mm Stroombron (accu)

Ook is er de mogelijkheid de 100 AH onderhouds vrije accu te vervangen voor een 55 Ah Optima Yellow Top accu.
deze eveneens onderhouds vrije accu levert met slechts de helft van het amperage het zelfde vermogen maar is veel kleiner en lichter. Dit is een zogenaamde droge accu bestaande uit spiraalcellen met vast electrolyte.
deze accu bevat dus geen vloeistoffen en kan daardoor ook niet lekken en mag ook gewoon in de caravan blijven in de winterstalling omdat hij ongevoelig is voor de vrieskou.
voor de optima 55ah yellow top accu geldt een meerprijs van €150,- ten opzichte van de normale accuset.

wij kunnen natuurlijk ook alle andere types van Enduro en andere merken zoals; Truma, Powrmover, reich, etc., leveren tegen zeer gunstige prijzen. Ook andere accessoires zoals Airco's , Automatische satelliet schotels, fietsdragers, voortenten zijn bij ons gunstig te leveren.
Tevens kunnen wij het onderhoud van uw caravan verzorgen.
dit wordt gedaan door vakkundige, ervaren en goed opgeleide monteurs en ook krijgt u bij ons altijd een onderhouds-rapport en (na goedkeuring) een goedkeurings-sticker.
de complete onderhoudsbeurt voor uw caravan kost nu tijdelijk slechts €150,-
hierbij wordt alles gecontroleerd, gesmeerd, afgesteld, afgeperst, doorgemeten en onderhouden.

Kortom voor alles voor uw caravan bent u bij ons aan het goede
adres.
  • schade-herstel
  • reparaties
  • movers
  • airco's
  • onderhoud
  • satelliet schotels
  • voortenten
  • fietdragers
  • banden
  • caravan accessoires
  • alles wat met uw caravan te maken heeft!
Brummer Caravan accessoires
Fornheselaan 284
3734GE Den Dolder
tel. 030-7525764
mobiel. 0618-436129
email. info@dendoldercaravans.nl
www.dendoldercaravans.nl

openingstijden: maandag t/m vrijdag 10:00 / 17:00
s'avonds, zaterdag en zondag op afspraak.
U bent bij ons altijd van harte welkom.
maar indien u specifiek voor een bepaalde caravan komt raden wij aan om even van te voren te bellen of deze nog beschikbaar is. dit om teleurstelling te voorkomen
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan accessoires