Caravan accessoires: Accu"s aanbieding, Optima yellow, AGM, Calcium,Semi tractie

Aangeboden: Accu"s aanbieding, Optima yellow, AGM, Calcium,Semi tractie Prijs: € 85,00

Caravans & Campers Fred Heijda
de Hoogt 4 A
5175 AX Loon op Zand
Tel:0416-36.28.28


Zie ook onder movers onze prijzen, diverse merken HET goedkoopste adres !!

Accu's aanbieding

€ 248,00 Spiraalcel accu foto 1:bij spiraalcel technologie worden de cellen stevig samengeperst in ondersteunende kamers, waardoor de OPTIMA batterijen beter bestand zijn tegen trillingen dan traditionele batterijen. Hierdoor hebben OPTIMA batterijen een langere levensduur.
Door de volledig gesloten bak is de OPTIMA batterij uiterst veilig en corrosievrij. Weglekken of vrijkomen van zuur is uitgesloten, en dat maakt de OPTIMA batterij tot een schone, gebruiks- en milieuvriendelijke batterij.
€ 135,00 AGM accu foto 2:staat voor Absorbed Glass Material. de stroomvoorraad wordt niet opgenomen in zuur maar geabsorbeerd in een dunne glasvezelplaat
Deze accu's zijn daarom veilig, onderhoudsvrij, lekvrij, schokbestendig en kantelbaar.

€ 125,00 Calcium accu foto 3:technologie waarbij verdund zwavelzuur is geabsorbeerd in glasvezel die als isolator wordt gebruikt.
Bovendien worden in de vlambestendige, lekvrije kunststof kast dunnere loodplaten geplaatst dan in een reguliere accu, waardoor er meer platen in passen. (meer capaciteit)heeft hoge startstromen en een lage zelfontlading. Onderhoudsvrij - dus nooit meer bijvullen.

€ 85,00 De standaard semi-tractie accu: dit is een loodbatterij met een vloeibaar elektroliet.Door de bijzondere samenstelling (dikke platen met speciale separatie) kunnen deze batterijen lang mee als ze goed geladen en geladen onderhouden worden.
De levensduur van deze batterijen valt of staat met de manier waarop ze gebruikt en onderhouden worden. In het algemeen geldt dat de levensduur toeneemt, als de batterijen over het algemeen in een hoge laadconditie verkeren.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan accessoires